У “Харківводоканалі” звернулися до харків'ян: що сталося

На підприємстві розповіли, на які потреби спрямовують отримані кошти

Комунальне підприємство “Харківводоканал” звернулося до споживачів з проханням  своєчасно оплачувати послуги водопостачання та водовідведення та не допускати утворення боргів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

Жителям Харкова нагадали, що у воєнний час від оплати отриманих  послуг залежить безперебійне подання води харків'янам. 

На підприємстві розповіли, що в умовах безперервної ворожої агресії працівники продовжують працювати в штатному режимі. І саме кошти, які сплачують харків'яни за отримані послуги, дозволяють: 

  • проводити ремонти на зовнішніх трубопроводах і внутрішньобудинкових системах,

  • відновлювати насосні станції,

  • упорядковувати оглядові колодязі та водонапірні колонки,

  • встановлювати пожежні гідранти.

Також кошти, отримані від оплати споживачів, використовують на закупівлю паливо для техніки, матеріали для ремонтних робіт та обладнання. 

“Вберегти та зберігати стабільну роботу всіх служб підприємства можливо лише спільними зусиллями комунальників та споживачів. Чи буде комфорт у будинках, залежить від нас. Дякуємо кожному харків'янину, хто знаходить можливість сплачувати рахунки!”, - наголосили у КП “Харківводоканал”. 

Дізнатися реквізити, за якими приймається оплата послуг, можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що заступник начальника ХОВА Роман Семенуха перевірив хід відновлюваних робіт у Печенізькій  громаді, відвідав школу, ЦНАП та поспілкувався із місцевими жителями.

Детальніше про результати перевірки можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися