У червні деяким харків'янам виплатять 230 тис. грн

Реєстри на виплату компенсації передано до Департаменту соціальної політики

Управління соціального захисту населення адміністрації Індустріального району з 1 по 5 червня провело прийом заявок на призначення компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб за травень 2023 року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За вказаний період спеціалісти опрацювали 251 заявку за розміщення 520 ВПО на загальну суму 230 тис. грн.

Загалом з 1 листопада 2022 року управління зареєструвало 1569 заяв на виплату компенсації на загальну суму 2,2 млн грн. Реєстри на виплату компенсації передано до Департаменту соціальної політики.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що благодійний фонд Rescue Now приймає заявки від жителів смт Борова на продуктові набори для вразливих верств населення. У фонді пояснили, що заявки, які були заповнені некоректно, розглядатися не будуть. До того ж кількість продуктових наборів обмежена. “Про успішність вашого запиту, дата час та місце видачі вам буде повідомлено за вашим номером телефону”, - повідомили у селищній раді. Також звернули увагу жителів громади, що надання гуманітарної допомоги населенню здійснюється в рамках співпраці Борівської селищної ради та благодійників. Але благодійний фонд самостійно визначає кількість продуктових наборів та їх отримувачів відповідно до поданих заяв.  Тож у села Борівської громади благодійний фонд також здійснює поставку гуманітарної допомоги та її розподіл на власний розсуд.

Хто та як може отримати продуктову допомогу, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися