Де в Харківській області в середу видаватимуть продукти

На Харківщині видаватимуть продуктову допомогу, а також речі для дітей, постільну білизну

У деяких громадах Харківської області у середу, 7 червня, видаватимуть гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської та Пісочинської селищної ради.

У смт Старий Салтів 7 червня о 12:00 планується видача продовольчої гуманітарної допомоги від Червоного Хреста. Допомогу видаватимуть по вул. Миру 36 (верхня частина).

“При собі мати документи, що підтверджують особу та статус”, - повідомили у селищній раді. 

Також жителям селища запропонували долучитися до вивантаження продовольчої гуманітарної допомоги. Час та місце вивантаження - 9 червня по вул. Перемоги, 34 о 9:00. 

У Пісочині 7 червня видаватимуть ковдри, подушки, постільну білизну речі для дітей від 6 років до 13 років. Допомогу можуть отримати тільки внутрішньо переміщеним особам з реєстрацією в громаді. Місце видачі: Пісочин, пров. Шевченка, 23, час - з 9:00-14:00

Допомогу видаватимуть при наявності оригіналу довідки ВПО.

Також у Пісочині 7 червня видаватимуть взуття від ХООТЧХУ (Червоний Хрест України) дітям віком від 1-6 років (довжина устілки від 10,5 до 19, 5 см (за наявності) з-поміж пільгових категорій:

  • багатодітні,

  • малозабезпечені,

  • матері-одиначки,

  • сироти,

  • напівсироти.

Допомогу можна отримати з 09:00 до 14:00 за адресою Пісочин, вул. Клубна, 5.

У селищній раді повідомили, що кількість розмірів кожної вікової категорії обмежена. “У разі закінчення взуття, видача буде припинена раніше”, - попередили жителів громади.

Щоб отримати допомогу, із собою обов`язково мати документ, який підтверджує прописку в громаді, оригінал свідоцтва про народження дитини (або в додатку "Дія") та статус пільгової категорії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині реєструють заявки на отримання продуктових наборів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися