На Харківщині завтра реєструватимуть заявки на отримання грошової допомоги

Грошову допомогу надаватимуть домогосподарствам, які постраждали внаслідок бойових дій

У середу, 7 червня, у Дергачівській громаді проведуть реєстрацію на отримання грошової допомоги.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

Громадська організація “Мартін-клуб” реєструватиме домогосподарства, які постраждали внаслідок бойових дій, з метою отримання багатоцільової грошової допомоги від міжнародної гуманітарної організації Mercy Corps.

Попередній запис на реєстрацію виключно за номером телефону гарячої лінії: +38 0800 334 926. Прийом громадян здійснюватиметься у Дергачівському гуманітарному центрі 7 червня, з 09:00 до 15:00.

“У разі повітряної тривоги реєстрація буде зупинена або продовжиться у бомбосховищі”, - уточнили у міській раді.

Також звернули особливу увагу жителів, що реєстрація на допомогу відбувається тільки за наявності оригіналів необхідних документів: 

  • паспорт;

  • документи на дитину – за наявності;

  • ідентифікаційний номер;

  • IBAN (реквізити банківського рахунку);

  • довідки, що підтверджують соціальний статус хоча б однієї особи, яка належить до соціально вразливих груп населення (інвалідність, ВПО, багатодітна родина, батьки-одинаки, безробітні, власники знищеного житла та інші) – за наявності.

“Пріоритет у відборі надаватиметься членам домогосподарств, які переміщені протягом останніх 30 днів з територій, розташованих на відстані 30 кілометрів від району активних бойових дій або тимчасово окупованих територій”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні у Харківській області реєстрували заявки на отримання продуктових наборів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися