На Харківщині працює локація для жінок: що пропонують

Заходи проводять три рази в тиждень

У м. Балаклія за ініціативи Міжнародного комітету Порятунку працює локація для жінок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

У ході роботи жінки можуть отримати спілкування, інформаційну та емоційну підтримку, психологічну допомогу, можливість повірити в себе. Локація працює за адресою вул. Центральна, 16, 2 поверх за наступним графіком:

  • щопонеділка, з 14.00 до 17.00 – прийом психолога (без попереднього запису),

  • щосереди, з 15.00 до 18.00 – групові тренінги спілкування та емоційної підтримки, індивідуальні консультації психолога (за попереднім записом),

  • щоп’ятниці, з 15.00 до 18.00 – групова робота у форматі артмайстерня, індивідуальні консультації психолога (за попереднім записом).

“Участь у заходах безплатна, щиро запрошуємо всіх охочих. Попередній запис за тел. 099 75 222 98 – Тетяна”, - пояснили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Зміївська міська рада разом із волонтерами БФ SUVEREN організовують для дітей внутрішньо переміщених осіб безплатні екскурсії у Харків. Організовують групові поїздки до Харківського екопарку на локацію  – "Долина альпак". У Зміївській міській раді розповіли, що під час екскурсії на дітей чекають контакти із тваринами, конкурси, ігри та частування.

“Поїздки до "Долини альпак" здійснюватимуться щовівторка і щоп'ятниці. Записатися на екскурсію можна за телефонами: 3-33-11, 050-584-01-71”, - пояснили у Зміївській міській раді. Детальніше про відпочинок дітей у Харкові та області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися