На Харківщині завтра будуть проблеми зі світлом та водою

У деяких громадах Харківської області виконуватимуть ремонтні роботи

У четвер, 8 червня, у зв‘язку з ремонтними роботами на водонапірній вежі вранці можлива затримка подачі води в смт Борова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

“Водопостачання буде відновлено одразу після завершення робіт. Перепрошуємо за незручності. Дякуємо за розуміння!”, - зазначили у селищній раді. 

А  у Чугуєві у зв'язку з аварійно - ремонтними роботами на центральному водоводі Д=600 мм по вул. Мухіна 8 червня з 8:00 ранку буде припинено водопостачання по місту крім м-ну Авіатор та м-ну Башкирівка.

“Водопостачання буде відновлено після завершення ремонтних робіт. Підприємство приносить вам свої вибачення за тимчасові незручності”, - зазначили у КП “Чугуїввода”.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомив, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці Богодухівської громади.

За деякими адресами світла не буде 8 червня з 9:00 до 17:00. Ознайомитися детальніше з адресами, де не буде світла, можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Державна служба надзвичайних ситуацій, у зв’язку з настанням літньої пори року,  попереджає про небезпеку, пов’язану з відвідуванням водойм та відпочинку біля води у місцях, де нещодавно відбувалися активні бойові дії. Йдеться саме про річку Сіверський Донець, яка протікає в межах території Ізюмської громади.

Водойми та узбережжя Сіверського Донця, внаслідок військової агресії російських військових проти України, значно забруднені вибухонебезпечними предметами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися