Деякі аграрії на Харківщині можуть отримати допомогу: деталі

Аграрії можуть отримати в тимчасове безплатне користування сільськогосподарську техніку

Виконавчий комітет Лозівської міської ради Харківської області повідомив про початок чергового етапу реалізації грантового проєкту “Підтримка малих фермерів в Україні”. Допомогу можуть отримати малі та середні аграрії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської громади. 

Грантовий проєкт ініційований The Howard G. Buffett Foundation передбачає надання допомоги у зборі врожаю ранніх зернових та ріпаку.

До участі у проєкті запрошують малих та середніх аграріїв (до 1000 га), будь-якої організаційно-правової форми, які потребують допомоги у збиранні врожаю. Благодійна допомога, отримана від благодійної організації, може використовуватись на земельних ділянках, що належать отримувачеві та чи перебувають у його користуванні.

“Реалізація даного етапу проєкту здійснюється шляхом надання благодійною організацією сільськогосподарським підприємствам в тимчасове безплатне користування сільськогосподарської техніки”, - пояснили у міській раді.

Зі зразком звернення щодо отримання допомоги можна ознайомитися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Перша леді Олена Зеленська та начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов оглянули ділянку, де у межах проєкту Фундації Олени Зеленської “Адреса дитинства” побудують новий дім для родини Дрильчуків. Цей будинок буде одним із перших у масштабному проєкті відбудови зруйнованого житла для дитячих будинків сімейного типу.

Детальніше про реалізацію проєкту з відновлення житла для деяких сімей у Харківській області читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися