Які проблеми виникають при отриманні компенсації в Харкові та як їх вирішити

ЦНАП Харкова, компенсація у Харкові, житло у Харкові

Центр надання адміністративних послуг міста Харкова нагадує, що завдяки державній програмі "єВідновлення", яка впроваджена через мобільний застосунок "Дія", українці можуть отримати кошти на ремонт пошкодженої внаслідок війни домівки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Одним із проблемних питань, що унеможливлює подання такої заявки на компенсацію, є відсутність реєстрації житла у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Щоб внести пошкоджений об’єкт, який придбаний/оформлений до 2013 року до ДРРП, можна звернутися до ЦНАП міста Харкова (Гімназійна набережна, 26) чи до Регіонального центру послуг (пр. Тракторобудівників, 144).

Детальніше – за посиланням.

Прийом здійснюється за попередньою реєстрацією в електронній черзі через:

- сайт;

- кол-центр: 0800-57-34-34 (безкоштовний багатоканальний).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Електропоїзди з Харкова курсуватимуть по-іншому (розклад)

У зв’язку з ремонтними роботами з червня по вересень частково змінюється розклад руху електропоїздів з Ізюму до Харкова та в зворотному напрямку. Про це повідомив начальник станції Ізюм Андрій Гадяцький, інформують "Коментарі. Харків". Як саме курсуватимуть поїзди з Харкова, дивіться за посиланням.

Запуску соціального автобусу в Харківській області поки що не буде

БФ "Янголи спасіння" повідомив про відтермінування запуску безкоштовного автобуса у Борівській громаді. З технічних причин на цьому тижні автобус не зможе вийти на маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посланням на інформацію Борівської селищної ради. Дізнатися, на який термін переноситься початок роботи соціального автобусного рейсу, можна за посиланням.

Учора ввечері харків’яни чули вибухи: де сталися "прильоти"

Протягом минулої доби противник завдав 5 ракетних та 48 авіаційних ударів, здійснив 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. На превеликий жаль, окрім зруйнованої інфраструктури, постраждали мирні люди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Учора ввечері харків’яни чули вибухи. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив о 22:58, що були зафіксовані влучання в Чугуївському районі. "За попередніми даними, окупанти завдали ударів ракетами С-300. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється", – написав він.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися