Які об'єкти на Харківщині відновлюють першочергово

У Дергачах планують відбудувати 17 багатоквартирних житлових будинків

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов відвідав Дергачівську громаду, повідомляють "Коментарі. Харків". Під час візиту він проінспектував виконання відновлювальних робіт. Зараз, за словами Олега Синєгубова, головним питанням є відновлення інфраструктури міста.

Очільник ХОВА розповів, що в громаді уже стартували роботи з відновлення доріг та житлового фонду. У першу чергу відновлюють багатоквартирні будинки, які порівняно з іншими мають невеликі пошкодження.

У найближчих планах - відбудова у Дергачах 17 багатоквартирних житлових будинків. “Ключова задача, аби відновлення відбувалося комплексно. Буде відбудовано одразу 2 квартали. А це не лише будинки, це й мобільні котельні для опалення, термомодернізація житла і бомбосховища”, - зауважив Олег Синєгубов..

За його словами, відновлені квартали мають стати ще більш комфортними, затишними та безпечнішими, ніж були.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Перша леді Олена Зеленська та начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов оглянули ділянку, де у межах проєкту Фундації Олени Зеленської “Адреса дитинства” побудують новий дім для родини Дрильчуків.

Олена Зеленська наголосила, що цей будинок буде одним із перших у масштабному проєкті відбудови зруйнованого житла для дитячих будинків сімейного типу. Новий будинок збудують у селищі міського типу Коротич. Розмір ділянки становить 0,15 га, а площа будинку складе 285,5 кв. м. Він буде повністю вмебльованим, інклюзивним, із незалежною енергосистемою та укриттям.

Детальніше про відновлення Харківщини читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/synegubov/6396
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися