У Харківській області можливі перебої у постачанні газу

Споживачів попередили про можливі тимчасові обмеження газопостачання

У Харківській області без газу можуть залишитися жителі семи населених пунктів. Обмеження будуть тимчасовими. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківгаз”. 

У зв’язку з проведенням ремонтів на газових мережах, можливе тимчасове відключення газопостачання у семи населених пунктах Богодухівського та Харківського районів.

Богодухівський район:

  • с. Привокзальне,

  • с. Мічурінське,

  • с. Добропілля.

Харківський район:

  • с. Травневе,

  • с. Барчани,

  • смт Санжари,

  • смт Манченки. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що фахівці АТ “Харківгаз” відновили пошкоджені газопроводи у Куп’янському та Ізюмському районах області після обстрілів. Внаслідок обстрілів росіянами будинків у Куп’янському районі без газопостачання залишилось житло 446 родин. Фахівці оперативно локалізували аварійну ситуацію на пошкоджених мережах також відремонтували перебиті труби та підключили газ споживачам. Пошкодження газопроводу високого тиску було виявлено у Барвінківській громаді Ізюмського району. Ремонтно-відновлювальні роботи газогону вдалось виконати без припинення газопостачання до осель міста Барвінкове.

А у Чугуївській громаді у результаті ворожих ракетних обстрілів було пошкоджено один з розподільних сталевих газопроводів, що доставляє газ в оселі споживачів.

Також у результаті обстрілу військами РФ інфраструктури Балаклійської громади зазнали руйнувань газопроводи чотирьох житлових будинків. Газовики оперативно локалізували витоки газу через перебиті труби. Наразі фахівці ремонтують пошкоджені комунікації.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися