В одному з харківських поїздів запровадять зміни: подробиці

Скористатися такими купе зможуть виключно жінки та діти, яким не виповнилося 6 років

У пілотному режимі “Укрзалізниця” відкрила продаж квитків до жіночих купе. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Укрзалізниці”.

Жіноче купе з'явиться у поїзді №15 Харків – Ясіня з 30 червня. Купить квитки до такого купе можна виключно у мобільному застосунку “Укрзалізниці”. Щоб отримати доступ до функції, достатньо оновити застосунок.

В “Укрзалізниці” уточнили, що поїзди з доступними для придбання жіночими купе будуть відповідно марковані у застосунку. Скористатися такими купе зможуть виключно жінки та діти, яким не виповнилося 6 років. Вартість проїзду в жіночих купе не відрізняється від звичайної, кількість квитків на одне замовлення так само обмежена чотирма.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що маршрут поїзда №15/16 Харків — Ясіня — Харків буде в певні дати обмежений до Івано-Франківська.

В “Укрзалізниці” розповіли, що у червні стартує капітальний ремонт колії на перегоні Яремче — Микуличин. Ремонтні роботи в період з 11 по 23 червня вплинуть на графіки та маршрути курсування пасажирських поїздів, які прямують цією ділянкою. За даними “Укрзалізниці”, зміни торкнуться й одного з харківських потягів. Так, маршрут поїзда №15/16 Харків — Ясіня — Харків буде в певні дати обмежені до Івано-Франківська.

Залізничники звернулися до пасажирів з проханням зважати на ці зміни при придбанні квитків та наголосили, що всі роботи, які впливатимуть на рух пасажирських поїздів, планується завершити до 24 червня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися