Де у Харківській області змінили умови продажу алкоголю: подробиці

Комендантська година у Харкові та більшості громад області діє з 23:00 до 05:00

Харківська обласна військова адміністрація змінила правила продажу алкоголю на територіях громад Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відповідний наказ Харківської обласної військової адміністрації та Харківського військового гарнізону від 20 червня.

"Заборонити на території громад Харківської області, які згідно з переліком територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, [...] віднесених до "території можливих бойових дій", торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі [...] під час комендантської години", — зазначено в наказі.

Нагадаємо, що комендантська година у Харкові та більшості громад області діє з 23:00 до 05:00.

З 20 липня 2022 року продавати алкоголь у магазинах можна було з 8:00 до 20:00, у закладах громадського харчування — з 8:00 до 22:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області зараз ЦНАПи працюють у 34 територіальних громадах із 56. У Харківській області до кінця цього року планують відкрити Центри адмінпослуг ще у 20 громадах. Центри почнуть працювати не тільки на деокупованих територіях, а й в інших громадах, у яких через російську збройну агресію не встигли відкрити ЦНАПи. У Харківській ОВА розповіли, що співпрацюють з міжнародними донорами для того, щоб забезпечити можливість проведення ремонтів та надання техніки.

Повний спектр послуг громадяни мають отримувати в одному місці  – у ЦНАПі. Загалом у базовому переліку є близько 430 послуг, які мають надаватися в ЦНАПах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися