У Харківській області сьогодні перекриють дорогу: де заборонено проїзд

Проїзд перекриватимуть кожну годину по 40 хвилин

У понеділок, 26 червня, буде тимчасово обмежено проїзд автотранспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Обмеження діятимуть з 09:30 до 12:00 - кожну годину по 40 хвилин. Перекриття руху автотранспорту здійснюватиметься по дорозі Т-21-10 (об’їзна дорога, поблизу села Байрак).

“Вибачте за тимчасові незручності”, - звернулися до водіїв у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на деокупованих територіях Харківської області спеціалісти продовжують роботи з відновлення автомобільних доріг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Ремонтні роботи виконує державне підприємство "Дороги Харківщини" на першій ділянці дороги Мартове – Хотімля – Старий Салтів, в межах Печенізької територіальної громади Чугуївського району. Також уже розпочали роботи на другій ділянці ремонту в межах Старосалтівської територіальної громади.

“Ця дорога була майже повністю зруйнована внаслідок бойових дій. Її відновлення суттєво зменшить час руху до м. Вовчанськ та сіл Вовчанської громади, що дозволить більш оперативно проводити евакуацію поранених, цивільного населення, ліквідовувати наслідки обстрілів та доправляти гуманітарну допомогу. Працюємо далі”, - пояснив Олег Синєгубов.

А у Балаклії проводяться роботи з будівництва нового мосту. Роботи проводять на автомобільній дорозі Т-21-10 поблизу села Байрак, який зазнав значних пошкоджень через військові дії РФ. Роботи з відновлення мосту розпочало ТОВ "СП"Автострада" у січні 2023 року. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися