У Харкові з'явилася нова квіткова інсталяція (ФОТО)

Для створення інсталяції використали близько 1 тис. квітів

Нова квіткова інсталяція з'явилася у Харкові біля Центрального Палацу одруження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Проєкт композиції створили та втілили в життя фахівці СКП “Харківзеленбуд”. Для цього вони використали близько 1 тис. квітів, серед яких - сальвія, катарантус, бегонія, хлорофітум, альтернантера та ін.

“Сподіваємося, що ця інсталяція зможе прикрасити світлини молодят та підняти настрій усім харківʼянам!” - зазначили на підприємстві.

Нагадаємо, що у Харкові КП “Харківблагоустрій” проводить до Дня міста та Дня незалежності України конкурс на найкращу клумбу. Мета проведення конкурсу - заохотити співробітників до креативного та оригінального підходу при оформленні клумб та квітників на прибудинкових територіях. 

Конкурс проводять на території філій підприємства. Оцінюватимуть клумби за наступними критеріями:

  • авторська ідея,

  • оригінальність задуму,

  • художнє оформлення клумби,

  • колористика роботи,

  • композиційне рішення.

Переможців конкурсу визначать до 1 серпня. Також підприємство започаткувало огляд-конкурс з благоустрою та озеленення прибудинкових територій багатоквартирних будинків у номінаціях “Найкращий двір” і “Найкраща клумба”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова станом на 1 червня 2023 року заборгували за опалення та гарячу воду 7,2 млрд грн. Заступник директора обласного департаменту житлово-комунального господарства Геннадій Кравченко розповів, що одні не мають змоги платити за комунальні послуги через те, що відбувається в Україні, інші - зловживають тим, що їм не можуть припинити надавати послуги.

Що робити з боргами і чому їх потрібно сплатити, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися