Де у Харківській області у середу та четвер видаватимуть продуктові набори

Щоб отримати допомогу, потрібно підготувати деякі документи

У Харківській області 28 та 29 червня жителі деяких громад та ВПО можуть отримати гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської, Пісочинської селищної ради та Мереф'янської громади

Завтра, 28 червня 2023 року, у Борівській громаді видаватимуть гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів від благодійної організації “Благодійний фонд “Янголи спасіння”. Допомогу можуть отримати внутрішньо переміщеним особам, які зареєстровані в смт Борова у 2023 році та не отримують гумдопомогу за списками вулиць.

Видаватимуть продуктові набори у приміщенні ФОКу з 08:00 до 10:00. Щоб отримати допомогу, потрібно мати при собі довідку ВПО.

У середу у Пісочинській громаді видаватимуть продуктові набори ВПО, які прибули з громад різних областей України, що були тимчасово окуповані агресором або зараз знаходяться під окупацією.

“ВПО з міста Харків можуть отримати набір у разі наявності документів, які підтверджують зруйнованість житла (за наявності акту пакет отримує господар будинку)”, - пояснили у Пісочинській селищній раді.

Отримати допомогу можна за адресами: 

  • Пісочин, пров. Шевченка, 23;

  • Коротич, ліцей;

  • Березівка, офіс старости.

Видаватимуть допомогу з 09.00 до 14:00.

З собою обов'язково мати оригінали документів: паспорт/свідоцтво про народження, довідка ВПО.

У четвер, 29 червня, у Мереф'янській громаді відбудеться видача гуманітарної допомоги жителям громади та ВПО, а саме: інвалідам ІІІ групи.

Видаватимуть допомогу у порядку живої черги. “При собі мати оригінал паспорта (ID-паспорт, обов'язково із довідкою про місце реєстрації) та посвідчення особи з інвалідністю”, - уточнили у громаді.

Допомогу можна буде отримати з 09:00 до 12:00 за адресою: м. Мерефа вул. Лесі Українки 68 (КЗ "Мереф'янський ліцей №3").

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що не так з продуктовою допомогою від Харківської ОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися