Харків'яни можуть отримати нові послуги: подробиці

Чат-бот почав працювати у червні 2022 року

За допомогою чат-боту “Харків - твій дім” харків'яни можуть перевірити стан розгляду заяви, поданої для отримання послуги “єВідновлення”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За словами розробників, у чат-боті можна буде:

  • відстежити статус розгляду заявки для отримання компенсації на відновлення пошкоджених об’єктів нерухомого майна,

  • отримати відповіді на часті запитання при отриманні послуги “єВідновлення”,

  • ознайомитися з порядком її отримання у Харкові.

Щоб скористатися новими послугами, потрібно перейти за посиланням і обрати в меню пункт “Перевірити стан заяви “єВідновлення”.

Над новим функціоналом чат-боту працюють виконавчі органи Харківської міської ради у співпраці з IT-компанією Sigma Software, яка на волонтерських засадах розробила та допомагає розвивати чат-бот “Харків - твій дім”.

У Харківській міській раді розповіли, що чат-бот почав працювати у червні 2022 року. За весь час функціонування боту було надіслано близько 480 тис. запитів від харків’ян.

Також харків'янам нагадали, що програма “єВідновлення” стартувала 10 травня. У межах програми українці можуть отримати кошти на ремонт пошкодженого житла.. Максимальна сума допомоги - 200 тис. грн. Отримані кошти можна витратити на будівельні матеріали чи послуги підрядників, які є учасниками програми “єВідновлення”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Регіональному центрі послуг працює перший кабінет психосоціальної та юридичної підтримки. Як отримати допомогу можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися