У “ХТМ” розповіли про серйозне протистояння: подробиці

Команда КП “Харківські теплові мережі” тепер гратиме у найвищій першій лізі

Футбольна команда “Харківських теплових мереж” провели зустріч у фіналі Еліт-турніру з найсильнішим суперником FC Bad Boys-2 і виборола місце у першій лізі. Матч відбувся у понеділок, 26 червня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. 

“Спортивний азарт під час війни допомагає зберігати позитивний настрій і відчуття перемоги. Обмежений простір футбольного поля тільки посилював напруження двобою. Безліч небезпечних моментів біля воріт суперників: кожен міг закінчитися переможними голами”, - розповіли у “ХТМ”.

До фіналу команда харківських теплоенергетиків йшла з квітня, і саме ця гра стала найзапеклішою з усіх попередніх. Матч закінчився рахунком 3:2 на користь суперника.

Команда КП “Харківські теплові мережі” тепер гратиме у найвищій першій лізі, наступний турнір почнеться у суботу, 1 липня.

“Але спортивні досягнення можливі тільки у позаробочий час. Щодня на порядку денному  у теплоенергетиків – масштабна ремонтна кампанія. Фінал якої щороку незмінний – початок опалювального сезону. І в тому фіналі потрібна лише перемога”, - наголосили на компідприємтсві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 13 червня, відбулося засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2023 - 2024 років.

Під час зібрання учасники обговорили проблемні питання щодо функціонування господарських споруд у Лозівському районі, а саме стан насосних станцій, очисних споруд, водопровідних і каналізаційних мереж.



Джерело: https://t.me/teploseti/4974
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися