У Харкові громадський транспорт курсуватиме довше: коли введуть зміни

Зміниться графік роботи тролейбуса №119 та автобуса №79е

Громадський транспорт на проспекті Гагаріна курсуватиме довше. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Було розглянуто питання про продовження курсування громадського транспорту на пр. Гагаріна ввечері та у вихідні дні. Причинами перегляду графіка роботи транспорту стали звернення громадян та дорученням Харківського міського голови Ігоря Терехова.

У Департаменті інфраструктури розповіли, що з 28 червня в робочі дні тролейбус №119 здійснює останнє відправлення о 20:56 з розворотного кола "вул. Університетська" в напрямку розворотного кола "Аеропорт" з усіма передбаченими зупинками на пр. Гагаріна.

Також з 1 липня у вихідні автобус №79е здійснюватиме останнє відправлення о 20:10 з зупиночного пункту "ст. м. "Проспект Гагаріна" в напрямку кінцевої зупинки "ст. Основа" з усіма передбаченими зупинками на пр. Гагаріна.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові з 20 червня до 01 вересня 2023 року закриють рух транспорту у зв'язку з заміною тепломагістралі. Про це повідомляли "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”.  Рух транспорту буде припинено по провулку Іскринському на ділянці від вулиці Іскринської до вулиці Святодухівської. Під'їзд спецтранспорту до будинків буде забезпечений. “Перепрошуємо за тимчасові незручності”, - звернулися на компідприємстві до жителів Харкова.

А у Харківському районі проінспектували хід робіт з ремонту автодороги. Детальніше про проведення ремонтних робіт читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися