На Харківщині звернулися до власників автотранспорту: що сталося

Автовласників повідомили про проведення ремонтних робіт на дорогах

У Балаклії звернулися до власників автотранспорту з проханням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

У Балаклії 4 липня розпочали роботи зі струменевого ремонту швів дорожнього покриття на світлофорних перехрестях міста (вул. Соборна, Центральна та Жовтнева та пл. ім. В.Й.Казмірука). 

“Просимо вас знижувати швидкість при проїзді згаданих перехресть з метою запобігання пошкодження власного та стороннього автотранспорту щебенем, доки не затвердіє бітумополімерна емульсія. Заздалегідь вдячні за розуміння та просимо вибачення за тимчасові незручності”, - пояснили у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові з 4 липня до 30 вересня буде заборонено рух транспорту по бульвару Юр‘єва, на ділянці від проспекту Петра Григоренка до вулиці Харківських дивізій. У КП “Харківські теплові мережі” пояснили, що на Немишлянській філії КП “ХТМ” триватимуть роботи по реконструкції теплової магістралі великого діаметра, яка проходить під проїжджою частиною.  “КП "Харківські теплові мережі" просить громадян із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, спричинених необхідністю реконструкції тепломагістралей”, - звернулися на підприємстві до жителів міста.

Нагадуємо, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на тепломагістралі з 20 червня до 1 вересня 2023 року закрили рух транспорту по провулку Іскринському на ділянці від вулиці Іскринської до вулиці Святодухівської. 

Також у Харкові заборонений рух транспорту на вул. Верхній Гиївській, на ділянці від пров. Старобільського до пров. Хорошевського. Заборона діятиме до 18:00 28 липня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися