В одному з районів Харкова мешканцям нарахували понад 21 млн грн допомоги

Отримувач соціальних допомог може безплатно змінити спосіб виплати

В Основ’янському районі управління соціального захисту населення продовжує здійснювати виплату соціальних допомог та компенсацій в умовах воєнного стану. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, у червні соціальну допомогу отримали 3436 осіб на загальну суму 7,82 млн грн. Також було проведено нарахування допомоги внутрішньо переміщеним особам на суму 21,88 млн грн для 7427 мешканців. 

В управлінні нагадали, що в будь-якому місяці отримувач соціальних допомог може безплатно змінити спосіб виплати (переведення з одного банку чи поштового відділення на інший банк та навпаки). Для цього необхідно звернутися до управління та подати заяву на зміну способу виплати із зазначенням нових виплатних реквізитів. Детальніше про правила можна дізнатися тут

Отримати консультацію з питань призначення і виплати соціальних допомог та компенсацій мешканці району можуть за тел.:  (057) 725-31-91, (057) 725-31-94.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що заступник начальника ХОВА Євген Іванов зустрівся з представниками міжнародних гуманітарних організацій та обговорив шляхи посилення допомоги внутрішньо переміщеним особам. На зустрічі обговорили підготовку тимчасових місць проживання ВПО до наступного осінньо-зимового періоду. Також обговорили необхідність забезпечення громад Харківщини генераторами та будівельними матеріалами для місцевого населення. Також у полі зору учасників зустрічі була реалізація нового пілотного проєкту. У межах проєкту планується визначити 2-3 громади для посиленої роботи МОМ та інших благодійних організацій. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися