В одній з громад на Харківщині відновив роботу ЦНАП

ЦНАП у територіальній громаді має попит

Налагодження роботи Центрів надання адміністративних послуг, особливо на деокупованих територіях Харківської області, проводиться в посиленому режимі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Цього тижня почав приймати відвідувачів відділ Центру надання адмінпослуг у Чкаловській тергромаді. В установі надають наступні послуги з:

  • реєстрації фізичних і юридичних осіб,

  • реєстрації місця проживання,

  • надаються довідки та витяги.

Також жителі громади можуть у ЦНАП зареєструвати акти цивільного шлюбу та заяви на компенсацію в межах програми “єВідновлення” за пошкоджене майно. У будівлі, де розмістилася установа, провели відновлювальні роботи. Зокрема, обладнали спецлфітом для людей з інвалідністю.

Відділ ЦНАП має попит. За словами працівників, щодня центр відвідують десятки місцевих жителів.

“Поки надаємо усі базові послуги, але незабаром маємо отримати спорядження для реєстрації та видачі паспортів громадянам України”, - розповіла начальниця відділу ЦНАП Ірина Яковлєва.

За останніми даними, у Чкаловській тергромаді проживають близько 8 тисяч людей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова та його 11 територіальних підрозділах підбили підсумки роботи за перше півріччя 2023 року. Зокрема, за цей період: відновили перелік адмінпослуг до 207; громадяни отримали 363,6 тис. послуг; адміністратори ЦНАП надали 113,9 тис. консультацій; опрацювали 8,3 тис. електронних звернень, які надійшли через соціальну мережу "Facebook", месенджер Telegram та на електронну пошту ЦНАП; оператори кол-центру надали 110 тис. консультацій з питань отримання різноманітних послуг.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися