Стало відомо, що відбуватиметься з громадським транспортом у Харкові завтра

Обмеження пов'язані з ремонтом трамвайної колії

У вівторок, 11 липня, у Харкові тимчасово змінить маршрут руху трамвай №3. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Буде припинено з 9:00 до 16:00 рух трамваїв на вул. Полтавський Шлях, на ділянці від вул. Євгена Котляра до розворотного кола "Залютине". У Департаменті інфраструктури пояснили, що обмеження пов'язані з ремонтом трамвайної колії.

У цей час трамвай №3 курсуватиме наступним чином: розворотне коло "Новожанове" – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – пров. Рибасівський – вул. Греківська – вул. Університетська – пл. Павлівська – пл. Сергіївська – вул. Полтавський Шлях – вул. Євгена Котляра – розворотне коло "Південний вокзал".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в рамках заходів щодо підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період у Харкові проводять відновлювальні роботи. Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу “Харківводовідведення” завершили роботи у понад 3000 будинків комунальної форми власності. На компідприємстві уточнили, що завершили масштабні реконструкції з оновленням систем холодної води чи каналізації та заміною запірної арматури у 300 будинках із 600 адрес, запланованих до кінця літа. Зараз проводяться значні перекладки мереж у будинках вулицями – Грицевця, Академіка Богомольця, Івана Кіркача, Героїв Праці, Китаєнка, Москалевської, а також на проспекті Тракторобудівників.

Детальніше про причини виникнення аварійних ситуацій в Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися