Хто не зможе отримати компенсацію за пошкоджене житло в Харкові

Жителям Харкова розповіли, як зареєструвати житло

В Україні з 10 травня діє програма “єВідновлення”, відповідно до якої власники пошкодженого у результаті повномасштабного вторгнення житла отримають компенсацію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру надання адміністративних послуг м.Харкова

З 18 травня 2023 року адміністратори ЦНАП м.Харкова надали 5465 консультацій стосовно зазначеного питання. Кошти можна отримати через мобільний застосунок “Дія”.

“Одним із вагомих проблемних питань, що унеможливлює подання заяви на компенсацію, є відсутність реєстрації житла в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно”, - розповіли у ЦНАП.

Для того, щоб внести пошкоджений об’єкт, який придбаний чи оформлений до 2013 року до ДРРП, можна звернутися до:

  • ЦНАП м. Харкова (Гімназійна набережна, 26),

  • Регіонального центру послуг (проспект Тракторобудівників, 144).

Прийом здійснюється за попередньою реєстрацією в електронній черзі через:

  • вебсайт за посиланням;

  • Call-центр 0800-57-34-34 (безкоштовний-багатоланковий).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова та його 11 територіальних підрозділах підбили підсумки роботи за перше півріччя 2023 року. Зокрема, за цей період: відновили перелік адмінпослуг до 207; громадяни отримали 363,6 тис. послуг; адміністратори ЦНАП надали 113,9 тис. консультацій; опрацювали 8,3 тис. електронних звернень, які надійшли через соціальну мережу "Facebook", месенджер Telegram та на електронну пошту ЦНАП; оператори кол-центру надали 110 тис. консультацій з питань отримання різноманітних послуг.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися