Харків'ян попередили про небезпечні явища

У вівторок у Харкові очікується гроза та шквал

У Харківській та деяких інших областях України, за даними синоптиків, у вівторок, 18 липня, утримаються потенційно небезпечні погодні умови. Оголошено І рівень небезпеки - жовтий. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укргідрометцентру.

I рівень – Погодні умови потенційно небезпечні – для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

За даними синоптиків, у вівторок у Харківській області з 05:00 до 21:00 очікується гроза, та шквал.

Раніше синоптики прогнозували, що 18 липня у Харкові вночі буде мінлива хмарність, без опадів. Очікується температура повітря в межах +18°…+16°C. Вдень буде мінлива хмарність, короткочасний дощ. Температура: +31°…+33°C.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що СКП “Харківзеленбуд” оголосило фотоконкурс “Мій квітучий Харків”. У Харківській міській раді повідомили, що для участі у конкурсі необхідно: розмістити на сторінці в “Instagram” світлину на фоні квітника. Сторінка у соцмережі має бути відкритою; позначити підприємство @zelenbudkh та поставити хештег #мійквітучийхарків; позначити трьох друзів на світлині.   

На підприємстві пояснили, що кожній світлині буде присвоєний свій номер. Також зазначили, що чим більше фотопостів, тим більше шансів на перемогу. “Тож, не зупиняйтеся на одній світлині! Трьох переможців оберемо за допомогою рандомайзера 22 серпня”, - повідомили в “Харківзеленбуд”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися