Жителі одного з районів Харкова отримали продуктові набори

Продовольчу допомогу надають деяким категоріям громадян

Мешканцям Основ’янського району поліція разом з волонтерами доставили гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів отримали громадяни похилого віку та люди з обмеженими можливостями. 

Допомогу передали працівники відділу поліції № 1 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області разом з волонтерськими організаціями “Фенікс” та “Я врятований”. 

Раніше мешканцям Основ’янського району поліція разом з волонтерами вже доставляли гуманітарну продуктову допомогу. Тоді допомогу отримали самотні громадяни похилого віку та люди з обмеженими можливостями, які під час війни залишилися одні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Основ’янському районі працівники територіального центру надають допомогу людям, які опинились у складних  життєвих обставинах. Також допомогу можуть отримати люди похилого віку та особи з інвалідністю, а також внутрішньо переміщені особи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. За перше півріччя спеціалісти відділення організації надання адресної натуральної допомоги виявили 838 осіб, яким надали гуманітарну допомогу у вигляді одягу, взуття, постільної білизни. Також харків'янам надають перукарські послуги, їх отримали 112 людей. У територіальному центрі працює пункт прокату засобів реабілітації та малої механізації, послугами якого скористалися 26 містян.

До того ж співробітники терцентру Основ’янського району допомагають підопічним своєчасно оплачувати комунальні послуги, щоб уникнути накопичення заборгованості.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися