У Харкові триває бебі-бум: деталі

Серед новонароджених за тиждень 40 хлопчиків

У Харкові за минулий тиждень, з 13 по 19 липня, народилося 60 дітей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті охорони здоров'я розповіли, що серед новонароджених - 40 хлопчиків та 20 дівчаток.

Загалом з початку війни в Харкові з'явилася на світ 2781 дитина.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що десять дітей з Харкова та районів області, хворих на онкогематологічні захворювання у стадії ремісії, відправили на оздоровлення до Австрії. Діти перебуватимуть там з 17 по 31 липня. У Департаменті охорони здоров'я Харківської міської ради розповіли, що діти вже прибули до міста Ібс-ан-дер-Донау. У рамках відпочинку для дітей проведуть екскурсії до історико-архітектурних пам'яток. Супроводжують групу лікар-гематолог та медсестра.

Детальніше про умови відпочинку та дії програми можна дізнатися тут

Також у Харкові відновили роботу дитячі табори. Дитячий табір почав роботу в Екопарку. У першій зміні табору, який працює на базі Долини альпака, беруть участь діти найближчих селищ – Малої Данилівки та Черкаської Лозової. У Екопарку переконані, що для дітей, які пережили жахіття війни, дуже важливо побути з друзями на природі, поспілкуватися з тваринами та навчитися доглядати за ними, а також взяти участь у реабілітаційних програмах. “Психореабілітаційна складова, особлива увага до покращення емоційного стану дітей – це дуже важлива частина роботи наших відроджених таборів”, - зазначили у пресслужбі.

Детальніше про відпочинок дітей в Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися