Як у Харкові отримати послуги ЦНАП не виходячи з дому

З початку місяця прийнято близько 200 документів для отримання адмінпослуг

Жителям Харкова нагадали, що отримати адміністративні послуги від ЦНАП м. Харкова ви можете не виходячи з дому. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Для отримання необхідних послуг можна скористатися: 

  • послугами поштового зв’язку (рекомендованим листом з повідомленням про вручення)

  • послугами кур'єрської доставки поштових служб.

У ЦНАП Харкова розповіли, що з початку місяця прийнято близько 200 документів для отримання адмінпослуг.

“Зауважуємо! Вказаним сервісом для отримання певної послуги можна користуватися у випадках, які передбачені діючим законодавством”, - уточнили у Центрі та нагадали адресу, куди потрібно відправляти документи -  61010, м. Харків, Гімназійна набережна, 26.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що налагодження роботи Центрів надання адміністративних послуг, особливо на деокупованих територіях Харківської області, проводиться в посиленому режимі. Почав приймати відвідувачів відділ Центру надання адмінпослуг у Чкаловській тергромаді.

Жителі громади можуть у ЦНАП зареєструвати акти цивільного шлюбу та заяви на компенсацію в межах програми “єВідновлення” за пошкоджене майно. У будівлі, де розмістилася установа, провели відновлювальні роботи. Зокрема, обладнали спецліфтом для людей з інвалідністю. Відділ ЦНАП має попит. За словами працівників, щодня центр відвідують десятки місцевих жителів.

“Поки надаємо усі базові послуги, але незабаром маємо отримати спорядження для реєстрації та видачі паспортів громадянам України”, - розповіла начальниця відділу ЦНАП Ірина Яковлєва. За останніми даними, у Чкаловській тергромаді проживають близько 8 тисяч людей.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися