Українки з Америки передали харківським чоловікам необхідну допомогу (ФОТО)

Нове обладнання суттєво полегшують роботи слюсарям і розширюють їхні можливості

Союз українок Америки надіслав харківським чоловікам дуже корисний подарунок, який у буквальному сенсі допомагає переносити важкі речі у важкі часи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. 

Котельно-механічний цех підприємства обладнали новими електричними кран-балками, які здатні переносити вантажі вагою до 5 тонн. За словами начальника управління ремонтів Рагуфа Мамедова, без цих пристроїв робота в цеху просто неможлива. Адже тут виготовляють великогабаритні відводи та ремонтують великі котли. Старим балкам вже виповнилося 50 років і це обладнання могло підіймати вантажі до однієї тонни. Нові кран-балки суттєво полегшують роботи слюсарям і розширюють їхні можливості. Тепер вантажопідйомність збільшилася у 5 разів.

Також важливі безпекові характеристики нових кран-балок. Технології та налаштування обладнання, закладені заводом-виробником просто неможливо порушити. Це стосується і швидкості переміщення вантажів і висоти підйому. Кран рухається плавно та повільно, має обмежувальні гальма. 

Загалом подарунок від союзу українок Америки складається з чотирьох кран-балок. Дві встановили в котельно-механічному цеху, а ще дві дозволили обладнати нове приміщення складу. Відтепер і у відділі постачання відчують полегшення у своїй роботі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що міжнародну допомогу отримують й інші підприємства у Харківській області. АТ "Харківобленерго" отримало силовий трансформатор вартістю майже 36 млн грн. Як покращиться ситуація завдяки отриманій допомозі, читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/teploseti/5202
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися