У Харківській області завтра видаватимуть продукти: хто отримає допомогу

Багатодітним родинам видаватимуть борошно

У вівторок, 25 липня у Дергачівській громаді видаватимуть продукти багатодітним родинам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради

З 08:00 до 15:00 багатодітні родини можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді мішка борошна на одну родину. Видача відбуватиметься у Дергачівському гуманітарному центрі.

Для отримання допомоги з собою необхідно мати наступні підтверджуючі документи:

- оригінал документа про посвідчення особи (паспорт / ID-картка / Є-документ в Дії);

- оригінали свідоцтв про народження дітей.

“Допомога отримана в межах співпраці між Чернівецькою та Дергачівською міськими радами. Щиро дякуємо нашим друзям за суттєву допомогу!”, - уточнили у міській раді.

Також завтра продуктові набори видаватимуть у Чугуївській громаді.

У Пісочинській громаді з понеділка по пʼятницю з 9:00 до 14:00 будуть видавати одяг для всіх нужденних (для чоловіків, жінок, дітей). Допомогу можна отримати у приміщенні Комунального закладу Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок".

У Дергачах з 25 липня розпочинає роботу Хаб гуманітарного одягу для малозабезпечених мешканців громади.

Одяг можна отримати за адресою: вул. Сумський шлях, 2 (автобусна зупинка "Центр"). У міській раді повідомили графік роботи хабу: вівторок, четвер, субота, з 09:00 до 15:00.

Детальніше про умови отримання гуманітарної допомоги читайте за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, яку допомогу та соціальні виплати можуть отримати багатодітні родини у Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися