Стало відомо, що відкриють на Північній Салтівці

Плануються спочатку запустити роботу блоку для дорослих, а потім для дітей

На Північній Салтівці до відкриття мають підготувати поліклініку. Відповідне доручення дав очільник Харкова Ігор Терехов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Мер міста оглянув ступінь руйнування двох міських поліклінік у цьому районі. За його словами, поліклініка №10 була зруйнована військами РФ практично вщент, через що оперативно відновити її не вдасться, а прийом дітей та дорослих, які мешкають на Північній Салтівці, тимчасово можна вести в дитячій поліклініці №23.

У дитячій поліклініці є необхідність ремонту даху, проведення внутрішніх ремонтних робіт, підключення опалення та води. Її будуть готувати до відкриття. За словами Ігоря Терехова, 23-тя дитяча поліклініка почне працювати. Плануються спочатку запустити роботу блоку для дорослих, а потім для дітей. Ремонт обох відділень виконуватимуть паралельно.

Міський голова пояснив, що тут здебільшого залишилися самотні люди похилого віку, яким важко їхати по медичну допомогу в інші райони.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Північній Салтівці тривають ремонтні роботи. Спеціалісти АТ “Харківміськгаз” проводять капітальний ремонт газорегуляторного пункту. Вказаний пункт в одному з мікрорайонів Північної Салтівки уже понад 50 років забезпечує мешканців стабільним газопостачанням.

Також на Північній Салтівці виконують реконструкцію котелень, які найбільше постраждали під час ворожих обстрілів. Потребують заміни котли, насоси та все обладнання, яке працює як єдиний організм.  На одній з котелень Північної Салтівки для модернізації довелося зносити кілька допоміжних будівель, пошкоджених снарядами ще минулого року.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися