У Харкові на два дні обмежать рух громадського транспорту: що відомо

Обмеження діятимуть з 10:00 до 15:00

У середу та четвер, 26 та 27 липня, буде припинений рух трамваїв у пров. Салтівському та на Салтівському шосе, від вул. Академіка Павлова до розворотного кола “602-й мікрорайон”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Обмеження діятимуть з 10:00 до 15:00.

У Департаменті інфраструктури уточнили, що зміни пов'язані з аварійним ремонтом контактної мережі.

У цей час трамваї курсуватимуть наступним чином:

№6: розворотне коло “Південний вокзал” – вул. Полтавський Шлях – пл. Сергіївська – пл. Павлівська – пл. Конституції – пр. Героїв Харкова – вул. Кошкіна – вул. Георгія Тарасенка – парк Машинобудівників;

№8: розворотне коло “Вул. Одеська” – пр. Героїв Сталінграда – вул. Морозова – вул. Георгія Тарасенка – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – в’їзд Семиградський – вул. Віринська – вул. Мойсеївська – вул. Шевченка –  розворотне коло “Журавлівський гідропарк”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 25 липня, з 09:00 перекрили рух транспорту у Балаклії. “У зв’язку з ремонтом теплових мереж на декілька днів буде перекрито рух по пров. 1-го Травня (від вул. Соборна до ДНЗ 10). Про відкриття руху буде  проінформовано. Вибачте за тимчасові незручності”, - зазначили у Балаклійській міській раді.

У Харківській області продовжують відновлювати дороги загального користування місцевого значення. На автомобільній дорозі С212501 “Під'їзд до смт Хорошеве” у межах Безлюдівської громади ДП “Дороги Харківщини” проводить комплекс відновлювальних робіт.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися