Як прикрашають Салтівку (ФОТО)

На Салтівці комунальники хочуть створити двір в українському стилі

На Салтівці з'явився патріотичний мурал. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У КП “Харківблагоустрій” повідомили, що картину місцевий художник намалював на стіні одного з будинків на вул. Героїв Праці. Ініціатива проєкту належить начальниці дільниці №8 Салтівської філії підприємства Ірині Семененко.

За її словами, там комунальники запланували створити двір в українському стилі. Колектив дільниці вже оформив клумби та квітники, а також облаштував дитячий майданчик. Крім того, там встановлять криницю та вітряк, які майструють працівники підприємства.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Північній Салтівці до відкриття мають підготувати поліклініку. Відповідне доручення дав очільник Харкова Ігор Терехов. Мер міста оглянув ступінь руйнування двох міських поліклінік у цьому районі. За його словами, поліклініка №10 була зруйнована військами РФ практично вщент, через що оперативно відновити її не вдасться, а прийом дітей та дорослих, які мешкають на Північній Салтівці, тимчасово можна вести в дитячій поліклініці №23.

У дитячій поліклініці є необхідність ремонту даху, проведення внутрішніх ремонтних робіт, підключення опалення та води. Її будуть готувати до відкриття. За словами Ігоря Терехова, 23-тя дитяча поліклініка почне працювати. Плануються спочатку запустити роботу блоку для дорослих, а потім для дітей. Ремонт обох відділень виконуватимуть паралельно.

Детальніше про відновлення Північної Салтівки читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися