До жителів Харківської області звернулися з проханням: що сталося

У рамках підготовки до опалювального сезону у Харківській області проводять ремонтні роботи

У Харківській області проводять підготовку до опалювального сезону. У громадах тривають ремонтно-відновлювальні роботи знищеного ворожими обстрілами обладнання, повідомляють "Коментарі. Харків". На компідприємствах у Чугуївській та Лозівській громадах звернулися до споживачів з проханням оплатити отримані комунальні послуги.

У Лозівській громаді розповіли, що КП “Теплоенерго” продовжує здійснювати заходи з підготовки до осінньо-зимового періоду, щоб забезпечити теплом житлові будинки, медичні та навчальні заклади, об’єкти критичної інфраструктури міста Лозова та смт Панютине.

“За існуючих умов саме від дисциплінованості наших споживачів в питаннях розрахунків за спожиті послуги та погашення накопиченої раніше заборгованості будуть залежати і обсяги, і рівень такої підготовки”, - наголосили у громаді.

Споживачам пояснили, що оплату заборгованості можна здійснити через відповідні онлайн-сервіси платіжних систем (Приват24, Ощад24, особисті кабінети на Лозівському комунальному порталі тощо). “Вчасно здійснена оплата – запорука стабільної і якісної роботи нашого підприємства”, - нагадали споживачам.

У Чугуївській громаді наголосили, що підготовка до опалювального сезону – надзвичайно важливий етап для отримання чугуївцями якісних послуг з постачання теплової енергії протягом зими в умовах воєнного часу. КП “Чугуївтепло” проводять необхідні ремонтні роботи - ремонтують котельні, теплові траси. Окрім того, працівники підприємства регулярно проводять обхід теплових мереж та теплових камер.

“КП “Чугуївтепло” вкотре звертається до споживачів з проханням по можливості розрахуватися з боргами за отримані послуги, щоб у підприємства була можливість якісно підготуватись до нового опалювального періоду та розрахуватися за спожитий газ”, - звернулися до споживачів у громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, куди харків'янам скаржитись на неякісні комунальні послуги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися