На Харківщині відмовились від багатомільйонної реконструкції: на що витратять кошти

У Дергачівській громаді планують розробити додаткові програми підтримки населення

У Дергачівській громаді вирішили відмовитися від реконструкції меморіального скверу за 22,3 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

Вирішили спрямувати кошти на пікапи для ЗСУ. Таке рішення ухвалили на оперативній нараді щодо оптимізації міського бюджету.

“Під час наради було враховано думку громадськості про те, що вшанування загиблих оборонців України завжди залишається актуальною темою, а усі полеглі у боях герої хотіли б максимально пришвидшити нашу перемогу. Тому реалізацію проєкту будівництва меморіального скверу ми відкладемо до кращих часів. 22 млн грн, заплановані на це, будуть спрямовані на закупівлю нових пікапів для українських бойових підрозділів, про що незабаром буде оголошено новий тендер, який ви зможете побачити у системі Prozorro”, - зазначив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко. 

Також у Дергачівській громаді планують розробити додаткові програми підтримки населення, щоб до кінця року якомога більша кількість мешканців громади змогли отримати будівельні матеріали для відновлення пошкоджених будинків у зруйнованих селищах та селах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківська міська рада у вівторок, 25 липня оголосила два тендери на загальну суму в 63 млн грн і того ж дня їх скасувала. Тендери стосувалися догляду за зеленими насадженнями та прибиранням вулиць. Причина скасування в обох випадках зазначена як відсутність подальшої потреби в закупівлі. Які послуги планували закупити та від чого відмовилися, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися