У Харківській області сьогодні видаватимуть гуманітарну допомогу

Для отримання потрібно мати мати паспорт та свідоцтво про народження дитини

Сьогодні, 31 липня, у Балаклії можна отримати гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Видаватимуть гуманітарну допомогу у вигляді одягу дітям віком від 0 до 1 року, за підтримки Гуманітарної місії “Проліска” з 11:30 у приміщенні Балаклійського ліцею № 1 (вул. Соборна, буд. 95).

“Для отримання потрібно мати паспорт та свідоцтво про народження дитини”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Мереф'янській громаді триває реєстрація на отримання допомоги для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, що зареєстровані на території Мереф'янської територіальної громади. У раді пояснили, що такі діти будуть забезпечені безплатним шкільним приладдям до Дня знань. Реєстрація триватиме до 19 серпня.

На початку липня заступник начальника ХОВА Євген Іванов зустрівся з представниками міжнародних гуманітарних організацій та обговорив шляхи посилення допомоги внутрішньо переміщеним особам

На зустрічі обговорили підготовку тимчасових місць проживання ВПО до наступного осінньо-зимового періоду. Також обговорили необхідність забезпечення громад Харківщини генераторами та будівельними матеріалами для місцевого населення. 

Також у полі зору учасників зустрічі була реалізація нового пілотного проєкту. У межах проєкту планується визначити 2-3 громади для посиленої роботи МОМ та інших благодійних організацій. Суть проєкту – комплексний підхід у реінтеграції внутрішньо переміщених осіб, допомога у відбудові та розмінуванні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися