У приватному секторі Харкова проводять ремонтні роботи: що покращують

На компідприємстві повідомили про збільшення виробничих потреб

На ділянках трубопроводів у приватному секторі Харкова бригади служби водопровідних мереж Новобаварського району “Харківводоканал” ліквідували три пошкодження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компідприємства.

У компанії розповіли, що перед початком відновлювальних заходів уважно проаналізували перебіг майбутніх робіт, запаслися матеріалами та підготували спецтехніку. На вулицях Базарній та Фельдшерській спеціалісти ліквідували ліквідувати аварійні ситуації без відключення мешканців від водопостачання. Однак на вулиці Перовській виникло серйозне пошкодження, через що довелося тимчасово припиняти водопостачання.

Загалом у понеділок фахівці усунули 10 аварійних ситуацій на трубопроводах та капітально відремонтували 11 оглядових колодязів.

“Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення. Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33”, - звернулися до споживачів на компідприємстві. Також запевнили, що кошти, отримані, від жителів Харкова, спрямовуються виключно на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ста житлових будинках міста Харкова планують замінити внутрішньобудинкові системи опалення. Зокрема, відповідні роботи КП "Харківські теплові мережі" вже виконало на вул. Молочній, 14.

Харківський міський голова Ігор Терехов у понеділок, 31 липня, розповів, що це перший крок до модернізації всієї системи теплопостачання. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися