Де на Харківщині завтра виникнуть проблеми зі світлом та водою

Комунальні послуги будуть припинені у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

Завтра частина жителів Харківської області залишиться без світла та води, повідомляють "Коментарі. Харків".

В Ізюмській громаді попередили, що у зв’язку плановими ремонтними роботами на мережах водопостачання 2 серпня з 9:30 буде призупинено водопостачання всіх районів м. Ізюм, окрім району Верхнього селища та району Залізничного ринку.

Водопостачання буде відновлено після завершення ремонтних робіт орієнтовно до 15:30. “Просимо зробити достатній запас води”, - звернулися до споживачів у міській раді.

У Зміївській громаді повідомили, що 2 серпня з 09:00 до 16:00 у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання за низкою адрес. Дізнатися детальніше адреси можна за посиланням

АТ "Харківобленерго" інформує про планові відключення електроенергії у Наталинській громаді. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 02.08.2023 з 08:30 по 17:00 в с. Улянівка та с. Попівка.

У Балаклійській громаді у зв’язку з ремонтними роботами на об’єктах енергозабезпечення громади завтра, 2 серпня, з 09:00 до 17:00 буде відсутнє електропостачання у наступних населених пунктах:

  • с.Берестянки, 

  • с.Протопопівка, 

  • с.Волвенкове.

“Вибачте за тимчасові незручності!”, - звернулися до споживачів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в АТ “Харківобленерго” нагадали споживачам про необхідність вчасно передавати показання лічильників електроенергії. Показання приладів обліку за липень прийматимуть до 3 серпня. Детальніше про способи передачі показань читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися