У Харківській області почав курсувати ще один безплатний автобус

Безплатний автобус курсуватиме щочетверга та щоп'ятниці

У Близнюківській громаді запустили безплатний автобус. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію громади. 

“Цього тижня почне курсувати безплатний автобус за маршрутами “Алісівка-Лозова” та “Широке-Самійлівка-Новоолександрівка-Лозова”. Саме ці два напрями пройшли відбір у межах співпраці громади з громадською організацією “Проліска”, - повідомили у громаді.

Алісівчани зможуть скористатися безплатним транспортом щоп’ятниці, самійлівчани – щочетверга. У громаді уточнили, що точний час руху автобуса можна дізнатися у старостаті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області на дорогах місцевого та державного значення тривають роботи з ліквідації наслідків бойових дій. Заступник начальника ХОВА Михайло Харнам зазначив, що зараз ДП “Дороги Харківщини” забезпечено транспортне сполучення на 20 зруйнованих мостових спорудах.

Окрім того, 5 споруд у стані ремонту. Решта зруйнованих мостів знаходиться на лінії бойових дій та окупованій території. Михайло Харнам наголосив, що одним з першочергових завдань на Харківщині є оперативне відновлення мостів. “Наразі тривають роботи з виготовлення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт 8 мостових споруд на дорогах місцевого значення у місцях, де влаштовані тимчасові переправи”, – зазначив Михайло Харнам.

Також тривають роботи з відновлення доріг державного значення. Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області виконує капітальну відбудову 15 мостів, на 4 мостах проводиться експлуатаційне утримання, на трьох мостах роботи закінчили.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися