Харкову передали гуманітарну допомогу: хто отримає продукти

КП “Комбінат дитячого харчування” передали черговий вантаж міжнародної допомоги

Гуманітарну допомогу Харкову продовжує надавати словацьке місто Кошице. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті міжнародного співробітництва розповіли, що харківська делегація наприкінці липня  відвідала Кошице. Представники міста провели низку зустрічей з представниками магістрату міста та Словацької академії наук. За результатами зустрічей КП “Комбінат дитячого харчування” передали черговий гуманітарний вантаж.

До того ж словацька сторона офіційно підтвердила факт затвердження на сесії магістрату Кошице тексту Угоди про партнерство з Харковом. Угода допоможе значно розширити можливості та напрямки транскордонного співробітництва. Також посприяє участі Харківської міської ради в державних програмах Словаччини з постачання гуманітарної та матеріально-технічної допомоги, а також  післявоєнної відбудови України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що під час вивозу сміття у Слатиному комунальники Дергачівської громади виявили, що сміттєві баки та територія навколо них завалені гуманітарною допомогою. У Дергачівській міській раді повідомили, що люди просто викидають на смітник рис, крупи, борошно, хліб та багато іншого замість того, щоб відмовитись від допомоги або передати продукти тим, кому їх може дійсно не вистачати. Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко звернувся до всіх недоброчесних громадян та повідомив, що буде проведена комплексна перевірка усіх подібних випадків та будуть виявлені винуватці. Вони будуть виключені зі списків отримувачів продуктової допомоги та не отримуватимуть будівельні матеріали для відновлення пошкоджених домоволодінь.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися