У Харкові різко зміниться погода: до чого готуватися

Вихідними у Харкові буде ясно і без опадів

У Харкові вихідними буде спекотно - температура повітря підвищиться до +37 градусів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру. 

У суботу, 5 серпня, у Харкові вночі синоптики прогнозують ясну погоду, без опадів. Температура становитиме +23°…+21°C. Вдень також буде ясно та без опадів. Температура повітря коливатиметься в межах +33°…+35°C. 

У неділю, 6 серпня, у Харкові, за даними синоптиків, також дуже ясно, без опадів. Температура повітря +23°…+21°C. Вдень - ясно, без опадів, температура: +35°…+37°C. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що перед спекотним періодом жителям Харкова надали рекомендації, як мінімізувати вплив спеки на організм. Допоможе пережити спеку та покращити самопочуття збалансований раціон та дотримання питного режиму. 

Президент Асоціації дієтологів України, консультант МОЗ України Олег Швець радить у спеку обирати правильні продукти - варто надати перевагу ягодам, фруктам та овочам, багатим на рідину. Вживання таких продуктів допоможе відновити водний баланс. Пити потрібно звичайну воду, яка не має солоного, кислого, лужного або гіркого смаку. Перевагу потрібно надавати напоям без кофеїну, цукру, алкоголю і калорій.

“Якщо ви не займаєтеся спортом чи не маєте значної фізичної активності, вам не потрібні напої з додатковим вмістом електролітів. Подібні напої зазвичай також містять велику кількість цукру”, - зазначили у міській раді.

Яке самопочуття має викликати занепокоєння та що робити у такій ситуації, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися