У Харківській області видаватимуть та реєструватимуть на гуманітарну допомогу

Гуманітарну допомогу видаватимуть три дні

У Богодухівському районі деякі категорії громадян можуть отримати гуманітарну допомогу, повідомляють “Коментарі. Харків”.

У Богодухівському ліцеї №3 9, 10, 11 серпня з 8:00 до 16:00 видаватимуть гуманітарну допомогу від БО "Мережа 100% життя м. Харків". Отримати допомогу запрошують мешканців та ВПО м. Богодухова, сел Паляничники, Москаленки, Мусійки, Семенів Яр наступних категорій вразливості: 

  • особи з інвалідністю (І,ІІ, ІІІ групи) 

  • діти з інвалідністю. 

Важливо - запрошують громадян, які при попередніх реєстраціях на одержання гуманітарної допомоги вказували на наявність інвалідності. Щоб отримати допомогу, при собі потрібно мати оригінали наступних документів: 

  • паспорт, ідентифікаційний код, довідка про інвалідність;

  • довідка ВПО (для внутрішньо переміщених осіб);

  • свідоцтво про народження дитини.

“Ті особи з інвалідністю, які не були раніше зареєстровані, і які проживають у м. Богодухові та селах Паляничники, Москаленки, Мусійки, Семенів Яр, можуть зареєструватися у дні та місці видачі”, - пояснили у Богодухівській міській раді

У Старосалтівській громаді також проводять реєстрацію на отримання гуманітарної допомоги від Благодійної організації "Благодійний Фонд Нью Вей". Допомогу надаватимуть у вигляді ремонту пошкодженого житлового будинку (акт про пошкодження 1-ої та 2-ої категорії),

“Пропонуємо власникам пошкоджених будинків, які не отримували аналогічну допомогу від БФ “Карітас” та інших фондів звернутися до ЦНАПу Старосалтівської селищної ради для реєстрації на таку допомогу”, - повідомили у Старосалтівській селищній раді.

Для реєстрації необхідно надати:

  •  паспорт

  •  ідентифікаційний код

  •  акт про пошкодження(1 або 2 категорії)

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, які будинки почали відновлювати та ремонтувати в Ізюмі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися