На Харківщині перевіряють використання міжнародної допомоги

У Харківській області перевірили встановлення генераторів та використання іншої допомоги

Представники австрійської благодійної організації Hilfswerk International відвідали Валківську МТГ, щоб пересвідчитися в тому, як працюють уже започатковані у громаді спільні проєкти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Валківської міської ради.

Саме від Hilfswerk International громада отримала в якості допомоги 23 електрогенератори різної потужності. Зокрема, й три потужних - для КП “Вода”, щоб забезпечити жителів міста безперебійним водопостачанням у разі можливих відключень електроживлення.

Представники організації пересвідчились, що генератори встановлені та в разі потреби готові до використання не лише біля водних свердловин КП "Вода" , а й в інших комунальних закладах громади, зокрема в освітянських. 

Також у рамках візиту гості відвідали також Хелп-Поінт, де в рамках реалізації проєкту “Комплексна гуманітарна допомога постраждалим ВПО та найбільш вразливим категоріям населення України” жителі громади отримують психологічну, юридичну допомогу, проводяться різноманітні заняття для дітей та їх батьків, видаються продуктові та санітарно-гігієнічні набори.

"Стан реалізації проєкт у громаді отримав високу оцінку представників Hilfswerk International, а значить, маємо перспективи продовження плідної співпраці з австрійцями задля розвитку громади та забезпечення потреб як місцевих жителів Валківщини, так і внутрішньо переміщених осіб”, - розповіли у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, у яких громадах Харківської області сьогодні видають продуктову допомогу




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися