Сім'ї з прифронтових районів Харківщини отримують особливу допомогу

Сертифікат передбачає дев'ятиденний відпочинок, трансфер та триразове харчування

Багатодітна родина з Куп'янщини отримала сертифікат на відпочинок у Болгарії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов зазначив, що влада області продовжує підтримувати багатодітні родини Харківщини. Діти із малозабезпеченої сім'ї, яка мешкає у деокупованому населеному пункті Куп'янськ-Вузловий, отримали сертифікат на відпочинок на березі Чорного моря у Болгарії. 

Повністю оплачений дев'ятиденний відпочинок для Ольги Антоненко та трьох дітей. Також сертифікат передбачає трансфер до готелю й назад та триразове харчування. Організувати відпочинок допоміг Почесний консул Азербайджанської Республіки в місті Харків Афган Салманов.

Заступник начальника ХОВА повідомив, що це не перша і не остання схожа ініціатива Харківської ОВА та Почесного консульства Азербайджанської Республіки у місті Харкові. Спільно з міжнародними партнерами опрацьовуються програми, за якими сім'ям, які відчули на собі російську збройну агресію, зможуть повноцінно відпочити.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ХОВА обговорили ситуацію на Куп'янському напрямку та необхідність евакуації населення.

На Куп’янському напрямку, через загострення оперативної обстановки, розглядається питання щодо проведення обов’язкової евакуації з 53 населених пунктів району. Орієнтовно потрібно евакуювати понад 11 тисяч людей, в тому числі примусовій евакуації підлягають 600 дітей. У Харківській ОВА зазначили, що усім нададуть необхідну допомогу, евакуйованих забезпечать тимчасовим житлом на більш безпечних територіях.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися