На Харківщину передали масштабну гуманітарну допомогу: кому та що видають (ФОТО)

Багатодітні родини отримали побутову техніку, меблі, будівельні матеріали, гаджети, а також продовольчі набори

Від першої леді України масштабну гуманітарну допомогу вже отримали 80 дитячих будинків сімейного типу Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. У дитячих будинках виховують дітей, позбавлених батьківського піклування.

Заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська розповіла, що завершився масштабний процес передачі гуманітарної допомоги від Фундації Олени Зеленської дитячим будинкам сімейного типу. 80 багатодітних родин отримали різноманітну побутову техніку, меблі, велосипеди, будівельні матеріали, ноутбуки, планшети, смартфони, набори постільної білизни, а також продовольчі набори.

Так, гуманітарну допомогу передали сім'ї Валентини та Григорія Ткаченко, які живуть у селищі Кегичівка та виховують 10 дітей. Після того, як родина отримала від громади будинок, виникла потреба у проведенні капітального ремонту оселі. 

Від Фундації родина отримала все необхідне для капітального ремонту системи опалення та заміни електромережі. Сім'я отримала опалювальний котел, труби, радіатори, необхідні комплектуючі, а також все для ремонту та заміни проводки в оселі.

“Окрім необхідних будівельних матеріалів родині також передали гаджети – планшети та смартфони, які допоможуть дітям та підліткам у навчанні”, - розповіли у Харківській ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що багатодітна родина з Куп'янщини отримала сертифікат на відпочинок у Болгарії. Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов зазначив, що влада області продовжує підтримувати багатодітні родини Харківщини. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися