Деякі харків'яни можуть отримати додаткову грошову допомогу: умови

У Харкові профінансовано 34 нові проєкти

Підприємці Харкова та ті, хто мають намір розпочати власну справу, можуть подати заявку на отримання безповоротних мікрогрантів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Харківському обласному центрі зайнятості розповіли, що за час дії грантової програми “Власна справа” у рамках урядового проєкту "єРобота" станом на 1 серпня було ухвалено 49 позитивних рішень для підприємців Харкова, які хочуть створити бізнес або розширити вже наявний. Сума допомоги підприємцям становить 7,7 млн грн. Профінансовано 34 нові проєкти.

Також підприємці можуть скористатися різноманітними державними та міжнародними програмами для фінансової, менторської, експертної та юридичної підтримки.

З усіма актуальними програмами для бізнесу можна ознайомитися на офіційному сайті Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові станом на 1 серпня зареєстровано 118,6 тис. фізичних осіб-підприємців. У Головному управлінні Державної податкової служби в Харківській області розповіли, що протягом січня-липня 2023 року припинили діяльність близько 8,6 тис. фізичних осіб-підприємців. При цьому за вказаний період 424 ФОП перемістили бізнес з Харкова та змінили свою податкову адресу на іншу область або територіальну громаду.

У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку уточнили, що попри постійні виклики війни, підприємці Харкова продовжують створювати нові бізнеси та перезапускати наявні, які дають робочі місця та наповнюють бюджет, що дає змогу відновлювати економіку міста та країни.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися