В одній з громад Харківщини звернулися до жителів: що сталося

Погашення значного обсягу боргів населення за ЖКП до початку опалювального періоду 2023/2024 рр. є запорукою належного його проходження

Жителям Наталинської громади нагадали про необхідність та важливість оплати спожитих комунальних послуг та ненакопичення боргів, повідомляють "Коментарі. Харків".

У громаді зазначили, що питання заборгованості споживачів, в першу чергу - населення, за спожиті житлово-комунальні послуги залишається одним із проблемних питань, яке потребує особливої уваги в умовах підготовки підприємств галузі до опалювального періоду 2023/2024 рр.

Споживачам нагадали, що оплата за комунальні послуги є основним джерелом надходжень підприємств житлово-комунального господарства. Це дозволяє підприємствам виплачувати заробітну плату працівникам, сплачувати за спожиті енергоносії, закуповувати паливно-мастильні матеріали, засоби для знезараження та очищення питної води тощо.

“Нагадуємо щодо можливостей оплати послуг за допомогою онлайн-сервісів через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи: "Ощад24", "Приват24", "МоноБанк" та ін. Погашення значного обсягу боргів населення за житлово-комунальні послуги до початку опалювального періоду 2023/2024 рр. є запорукою належного його проходження!”, - наголосили у Наталинській громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харківської області можуть провести перерахунок вартості послуги розподілу газу у випадку пошкодження житла. Пошкодження газорозподільної інфраструктури, що обслуговує Харківська філія "Газмережі" повинно фіксуватися актами служб Оператора ГРМ.

Детальніше про умови проведення перерахунку за послугу розподілу газу читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися