На Харківщині напередодні Дня Незалежності проведуть рейди

У Лозівській громаді обговорили підготовку до свята

У Лозівській громаді триває підготовка до Дня Незалежності. Хід підготовки обговорили на нараді з керівниками комунальних підприємств. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської громади. 

Директор КП "Еко-Сан" Володимир Селезньов розповів, що зараз тривають роботи з прибирання вулиць, покосу трави, обрізання дерев. Ведуться роботи з благоустрою у парках і скверах. 

Заступник Лозівського міського голови Денис Петренко звернув увагу на контроль за покосом узбіч вздовж центральних доріг Лозівської громади, в'їздів в старостинські округи, ліквідацію стихійних звалищ.

Також було доручено організувати рейди інспекторів з благоустрою щодо контролю за впорядкуванням прилеглих територій підприємств, установ та організацій усіх форм власності та приватних будинків.

“Наближається святкування Дня Незалежності України й Лозівська громада має зустріти його чистою й охайною”, - наголосив Денис Петренко”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що У місті Харкові у неділю, 9 липня, відбувся святковий захід до Дня родини. У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту розповіли, що відвідувачів очікували руханки, шоу мильних бульбашок, наукові експерименти та майстер-класи (виготовлення ляльок-оберегів, створення квітів з тканини, паперова пластика тощо). У програмі заходу також був передбачений виступ харківських вокальних та танцювальних колективів. Також впродовж свята працювала фотозона.

Детальніше про відзначення свята у Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися