В одному з населених пунктів Харківщини чотири доби не буде води

Підвіз технічної води буде здійснюватися за окремим графіком

У м. Чугуїв протягом чотирьох діб буде припинене водопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради. 

Тимчасове обмеження водопостачання розпочнеться у вівторок, 5 вересня, о 9.00, охопить всі мікрорайони, окрім Авіатора та Клугино-Башкирівки. Причинами тимчасового припинення постачання послуги називають проведення робіт на водоводі КВ “Донець” КП “Харківводоканал”. 

“Безплатно отримати технічну воду мешканці зможуть з 6 вересня в котельній №1 на вул. Кожедуба. Підвіз технічної води в інших мікрорайонах буде здійснюватися за окремим графіком з 6 вересня”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у КП “Харківводоканал” розповіли про ситуацію з обслуговуванням споживачів та рівнем оплати комунальних послуг. На компідприємстві розповіли, що працівники своєчасно проводять ремонтні, відновлювальні та профілактичні роботи на об'єктах водопостачання та водовідведення, а також належним чином готують їх до осінньо-зимового періоду.

На підприємстві зазначили, що добросовісних платників комунальних послуг налічується близько третини від усіх абонентів підприємства.

Заступник генерального директора - директор департаменту збуту КП “Харківводоканал” Тарас Грущак розповів, що для розв'язання питань, пов'язаних із перерахунками для харків'ян, які були у тимчасовій евакуації та повертаються до міста, потрібно звертатися до сервісних центрів обслуговування споживачів.

Детальніше про ситуації з оплатою комунальних послуг у Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися