На Харківщині перевірили одну з громад: подробиці

Громаду планують забезпечити портативною котельнею

Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов відвідав місто Лозова та обговорив з місцевою владою підготовку до опалювального сезону і підтримку бізнесу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Влада області повідомила, що на потреби жителів районного центру планується передати портативну котельню. Обладнання зможе забезпечити оселі теплом, світлом та водою під час можливої довготривалої відсутності електроенергії.

Євген Іванов попередив про вірогідність, що російські загарбники можуть повторити удари по об'єктах критичної інфраструктури. Тому, за його словами, потрібно готуватися до тривалих відключень електроенергії. Ця портативна станція допоможе жителям громади залишатися з комунікаціями в холоди. Аналогічні станції уже працюють у Чугуєві завдяки партнерам з Чеської Республіки.

Також у межах візиту Євген Іванов та голова Лозівської міської громади Сергій Зеленський відвідали будинок сімейного типу. Батьки-вихователі взяли опіку над 3 дітьми.

Заступник начальника Харківської ОВА також перевірив роботу Комунального закладу “Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "Жемчужинка". Нині послугами закладу користуються 86 дітей не лише з Лозівського, а й з інших районів області.

Євген Іванов повідомив, що сторони обговорили перспективи розширення закладу в тому числі із залученням іноземних та державних грантів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщину передали чергову партію гуманітарної допомоги




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися