У Харкові збільшиться кількість поїздів: куди можна поїхати

Квитки на рейси вже доступні для придбання

“Укрзалізниця” призначила додаткові рейси з Києва до Харкова, повідомляють "Коментарі. Харків".

Додаткові нічні поїзди курсуватимуть четвер, пʼятницю та суботу (7, 8 та 9 вересня). Курсуватиме додатковий нічний поїзд №251/252 Київ — Харків. Відправлення з Києва о 13:04, прибуття до Харкова о 20:31 (8 вересня — 21:42).

У зворотному напрямку поїзд відправлятиметься з Харкова о 22:00 (8 вересня — о 23:50) та прибуватиме до Києва о 05:00 (8 вересня — 07:53). 

“Квитки на рейси вже доступні для придбання в застосунку “Укрзалізниці”, чат-ботах, на сайті та в касах вокзалів”, - повідомили у перевізника.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 1 вересня 2023 року Православна церква України перейшла на новий церковний календар. Відповідно до змін всі неперехідні свята будемо відзначати за новоюліанським стилем - на 13 днів раніше. На перший місяць осені припадає кілька важливих дат. Найбільш важливі з церковних свят - великі свята, пов'язані з життям Ісуса Христа і Богоматері. Їх ділять на дванадесяті (12 головних) і недванадесяті. У вересні великих дванадесятих свят буде два - Різдво Пресвятої Богородиці та Воздвиження Хреста Господнього.

У вересні важливо відзначити кілька значимих дат: 1 вересня - початок індикта - церковне новоліття; 8 вересня - Різдво Пресвятої Богородиці; Почаївської ікони Божої Матері. 14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього; преставлення святителя Іоанна Златоуста, архієпископа Константинопольського. 17 вересня - мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії. 

Варто зазначити, що прийняття нового календарного стилю або збереження старого залишається правом релігійних громад і монастирів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися